100414

Hej på eder! Jag har precis kommit hem från min konsert. Det gick faktiskt över förväntan! Lite mer action än vanligt! Alla fyror stog och glodde på oss på repet med "Wow! vad bra de sjunger"blicken! Vi blev lite nostalgiska av oss och stog och tänkte tillbaka på när vi själva stog och beundrade de stora. Tiden går så fort!
Nu ska jag sätta igång med lite geografi och förhoppningsvis få sova lite mer än 6 timmar.

Hare gött!

Dagens låt: Hollywood Hills - Markus Krunegård

Daegens låt!


All I need - Radiohead


Hej vänner!

Jag har varit på grymt dåligt humör idag! Hunger, tandvärk efter att ha spännt tandställningen, fasansfull trötthet och allmänt opepp på skolan. Fast det är väll så det brukar vara första dagen efter ett lov? Jag har insett att det finns grymt mycket som jag måste göra när det gäller läxor också. Och det gör ju inte saken bättre. Två prov på fredag, varav ett nationellt i matte. Och dessutom en fetingstor uppsats som ska vara inlämnad nästa fredag. Jag har inte börjat på den än.

Nej usch, det är sånt här inlägg som jag brukar tycka är tråkiga att läsa. Nu mår jag i alla fall bra! Lev i nuet var det ja! Nu fortsätter vi! Jag är just nu ganska så slut. Jag har varit och dansat förstår ni. Det var jobbigt! När jag kom hem så prövade jag att dricka ett helt glas med yoghurt och keso i, för det brukar min pappa göra, så då tänkte jag att jag skulle ge det en chans. Tyvärr så var det skitäckligt, men jag tvingade i mej det i alla fall. Jag var för hungrig och intalade mej själv att jag behövde näringen, för att kunna sitta här vid datorn och skriva klart ett protokoll som jag borde ha skrivit för 2 månader sedan. Nu hamnade jag här i stället då.

Foto by moi!


Hitta Kärringen!


Ser du kärringen?

Man får juh inte glömma dagens låt!


The xx - Crystalised

En lördag utan dess like

Eller tvärt om menar jag. En lördag som egentligen borde ha varit en söndag. Detta har varit den enda dagen på lovet som jag inte hade planerat särskilt mycket på. Jag tänkte sova, that´s it. Jag har målat i målarbok med min syster. Spelat sims 2 för första gången på några år (blev förvånad över hur tiden kan gå så fort av att göra det, det var konstigt nog lite roligt) Och hoppsan så var hela eftermiddagen slut. Ut och skynda sig och springa en runda. Hem och stretcha/duscha. Äta. Spela Trumpet. Äta marängsviss. Känna sig som en uppstoppad groda. Sätta sig vid datorn. Tänka på att man längtar efter att Flickan som lekte med elden ska börja. Oj, en fluga flög visst in i min näsa. Obekvämt.

Den som har läst det här inlägget har absolut slösat bort sin tid på något helt onödigt. Jag tror att det här är ett av de mest tomma inläggen jag någonsin har skrivit. Jag kan i alla fall påminna er om att titta på svt1 klockan 21 :)
Jag Längtar!



den 8 aprils Låt

Är en låt med ett band som jag lyssnade väldigt mycket på när de gav ut skivan "Echoes, Silence, Pacience and Grace". Jag har lyssnat väldigt mycket på det här bandet idag. Jag fick igång min ipod och så bara var de där.

But Honestly - Foo Fighters


Så var det natt igen!

Och jag har hamnat här igen av någon konstig andledning igen. Fast denna kväll så har jag faktiskt gjort något vettigt. Jag har sökt sommarjobb. Jag kan juh meddela att om ni har något jobb i juni/juli så säg till! Sommarjobb och jag går inte riktigt ihop. Jag fyller år i november. Jag har inte fyllt 16 än. Därför är jag "inkompetent" till massvis med arbeten. Fisigt.
Vet ni vad! Över till något helt annat! Idag så var jag och handlade secondhand på myrorna. Jag har behövt nya sneakers/tygskor ett tag nu. Och helt plötsligt helt oväntat, ser jag dem stå där! Illblåa, snygga och inte slitna. Gula inuti. Ett par långa converse. Nu är de säkert för små. De såg jättesmå ut. Jag gräver fam ett minne om att jag har 4½ på converse. Jag kollar under skon. Och visst är de 4½or! Som gjorda för mej! 200;- senare var de mina. Nu har jag överdramatiserat klart. Här är de i alla fall!


Dagens/nattens Låt!


Politik - Coldplay

Open up your eyes
Tell me your politik.

Vet inte vad jag ska skriva för rubrik så det blev den här!

JA, för den här texten har egentligen inget ämne. Jag skriver för att jag måste skriva något. Det är skönt stt skriva av sej lite! Carro har preis varit duktig och borstat tänderna. Jag avundas henne. För hur mycket jag än försöker så hamnar jag alltid i någon slags period av glömska när det gäller att borsta tänderna då och då. Som tur är så har jag ingen sån period för tillfället. Jag har däremot en finnig, villbarahaonyttigmatellergodisperiod, vilket inte gynnar min vikt. Jag tror aldrig att jag har ätit så mycket godis på en och samma gång som jag har gjort nu i påskhelgen. Trevligt, trevligt. Så därför (och också för att jag knappt har rört på mej över huvud taget den senaste veckan) blir det en sväng till simhallen imorn. Jag tror att jag ska försöka simma så långt som jag orkar, så att man är riktigt utröttad när man kommer hem. Det skule vara skönt :)
Nu ska jag också vara lite duktig tänkte jag, så god natt (och glad påsk i efterhand)

Borta bra..

.. MEN hemma bäst! Efter en helg fylld av sin morsa, mormor, hasse, morfar m fl. så är det ganska skönt att återvända till verkligheten. Har suttit vid datorn någon timme nu, internet är absolut den bästa uppfinningen någonsin. Igår kväll satt jag nämligen och spelade harpan och spindelharpan i flera timmar efter pensionärernas läggdags. Det har också sin charm, men just nu känner jag bara "LÄNGE LEVE INTERNET!".
Att vara borta dessa 5 dagar fick mej att inse hur underbart mitt liv är i vanliga fall. För första gången på ganska länge så saknar jag att vara hemma hos min pappa, vilket är mycket positivt! Ska över dit imorn, sköönt! Sen ser jag mycketmycket fram emot att träffa CarroBarro och andra skönisar senare i veckan! Har varit ifrån Carro en hel vecka så nu saknar jag henne verkligen! Vi ska kolla balklänningar och eventuellt baka brownies imorn! Sen ska jag försöka hitta någon lämplig verkstad att lämna in min cykel på också. Hmm. Jag fattar egentligen inte hur jag ska hinna med allt imorrn. Första bästa är väl att sova lite kanske! Så god natt! Sov många söta drömmar! 


Foto taken by me :)   

I mina tankar..

..finns bilder från denna månad med underbara er! puss!



Upptäckte nu vilken usel fotograf jag är! Jag tar aldrig några foton! Så sorry ni som egentligen skulle ha varit med som jag inte har några bilder på! Papparazzi på g!

RSS 2.0