Måndag

Hej. just nu kommer jag inte ihåg vem jag pratade med om att man inte vet vad man ska svara om någon skriver "hej." i ett sms. Joo, nu vet jag! Det var Zara m.fl! Vi kom fram till att man svarar "hej?". 
Intresseklubben antecknar. 

Jag sitter här hemma och ska snart gå och sova tror jag. Upp 06.00 och duscha i morgon förstår ni! den här dagen har varit en vanlig dag. kvällen har varit otrooligt tråkig! jag har inte varit pepp på någonting. Så jag har bara suttit framför datorn och tvn hela kvällen! Nu känner jag mej som en dålig människa eftersom jag egentligen hade tänkt att jag skulle åka hem till My och träna med henne. Jag trodde att jag inte skulle hinna så då sa jag nej. Och i stället satt jag här hemma och gjorde ingenting. Fy på mej!

minne som gör mej glad! Puss på er allesammans!   

Music!

Varsågod!












Haha, var bara tvungen att ta med den sista, vi sjunger nämligen den i skolan!

it´s tuesday, friends!

Hej allesammans! Sitter här hemma och har inte så supermycket för mej. HAha när jag kom hem för nån timme sen så sprack mina byxor när jag skulle ta av mej skorna! HAHAHA! Jättekonstigt egentligen, man tror inte att de ska spricka, för de ser ut som att de sitter ganska löst, och de gör de över allt förutom kring höfterna och så. Men jag ska typ göra skjorts av dem i stället. Jag har aldrig haft några byxor som har spruckit så jag blev verkligen jätteförvånad!

Igår var det fruktade intagningsprovet på södra! Det gick faktiskt riktigt bra! Armarna skakade av nervositet men jag lyckades få fram några fina toner i alla fall! På efter middagen hade lärarna där ringt till min trumpetlärare Håkan och snackat. Jag och Carro hade tydligen varit skitbra! Så vi är nästannästan inne! BÅDA TVÅ! Lycka säger jag bara!


Hihi!

Varför är det BARA jag som tyckte att det var rätt låt som vann i Mello!? Visst, Salem var bra, men ärligt talat? Låten är enformig! Det är samma sak om och om igen i 3 minuter. Salem måste verkligen haft idé-torka. Annas låt är liksom riktigt feelgood! Jag tror framför allt att det är texten som tilltalar mej mest, för vad handlar Keep on Walking egentligen? Vad säger han när han inte säger Keep on Walking? hmmm... Jag venne. OCH Anna ser INTE ut som en padda? Jaja! Nu känns det som om jag håller på att bli nått slags arg tonårsbloggare som försvarar påhopp och nån sån patetisk människa vill jag inte vara. Så nu är det här inlägget slut. punkt.

Godmorron!

God Morgon! Jag vaknade superpigg 8.30! Ovanligt! Mitt goda humör håller i sig. Just nu sitter jag och dricker en god kopp kaffe. Jag försökte göra lite skummad mjölk men jag hade ingen bra visp, så det blev ett millimetertunt lager skummat! Men vadå? Bättre än ingenting! 
Jag vet inte om jag ska fixa en ny header eller inte. Den som är nu ser så dyster ut! Det passar sej inte!

Vi 11 ska jag följa med min brorsa på hans simskola, 100 kr blir mina, precis vad jag behöver! Sen tycker väl carro upp nån gång vid 14 tror jag. Idag ska vi färga hennes hår med henna, bajset står under min säng. Åh vad bra att jag skrev dedär om simningen! Nu kom jag just på att jag måste lägga in härlig musik på mitt megastora mobilminne :)


För er morgonpigga!


Florence valentin - Spring Ricco

HELG!

Yes! Äntligen! Som jag har längtat! Nu är det äntligen helg igen! Det blev ju inte så mycket skriva som jag hade tänkt mej men aja, det får bli i framtiden kanske? Jag har tagit lite outfit foton i alla fall! Läckert va?
Här är tre av veckans outfits!



Okej! Jag är ingen mästarfotograf! Men det är dedär ovanför har jag i alla fall haft på mej under veckan som gått! Hittils har den här veckan varit helt underbar! En riktigt bra vecka med underbart humör osv.  Den har varit som bäst idag tror jag. Jag har skrattat skitmycket, och kommer nog göra det ikväll också. Det sägs ju att ett långt skratt förlänger livet så jag hoppas att det håller i sig :)

Kram!




AAAHH!


STORT känsloflöde just nu! Jag är en mycket stor tänkare idag! Den här gången kom jag på att Det bara är 1 vecka och 11 h kvar tills intagningsprovet på södra latin (jag söker yrkesmusiker-trumpet där)! 
Okej.. det är nu man ska ta det lugnt, men jag är redan nervös. Jag valde min andrahands-låt för några dagar sen. Inte bra. 
Det är nu alla tankar om att man inte kommer komma in kommer upp i mitt huvud. Tankarna om underbarnen som man hört talas om. Tankarna om vad man hörde om förra årets intagningar. Tankarna om utklassning, och fiasko för resten. Jag hör till resten. Man skulle ha sökt sång i stället. Eller inte. De här tankarna är för mycket. 

Nu tänker jag sluta skriva och tänka. Tänka kan jag göra någon annan gång. När jag inte tänker på detta. På måndag den 15 mars klockan 12 kan jag börja tänka igen. Tänk om man kunde sluta en deal med sin hjärna om nått sånt. Nu har jag börjat tänka på andra saker i alla fall.

Det jag började tänka på nu i stället var vilken underbar film Alice in Wonderland är! Jag såg den nämligen i dag! Helt underbar! Se den! :D

    

Blööö..

Har just insett att jag kommer att behöva gå upp klockan 7.10 i morgon. Det ger mej inte några positiva känslor.
 
I fredags var jag ute och shoppade lite med några från Sandviken. Roligt värre. Fast det var roligare och mysa med schönisarna på bk på kvällen.

Jag köpte i alla fall det här:



Jacka Monki 400 kr
4 par strumpor JC 99 kr
T-shirt
Monki 40 kr (!!!) (rea)

Är riktigt nöjd faktiskt! Tror att jag ska ha på med tishan imorn :p

sportlov!

Jag tror att jag ska börja skriva lite mer. Eller försöka i alla fall. Det är väl inte så jättemånga som är intresserade men det är inte direkt för er som jag skriver. Det är mer för mej själv. Hoppas jag...

Aja, nu är sportlovet slut. Det har varit ett underbart sportlov för min del! Jag ska passa på och göra ett kolage tror jag..

Så färdigt! Jag tog med mej min fina Nikon D3000 till min kära vän Carro i onsdags. Som de fotofreaksen vi är födda till att vara så tog vi typ 500 bilder eller nått sånt! Här är sammanfattningen i alla fall!



Vi färgade mitt hår med henna(med kaffe i) och gjorde skitäcklig kola. Sen gjorde vi massa annat också. I alla fall, det jag vill komma till är resultatet på mitt hår! 

TADAAAA!


Steaksouce!


Kram på er allesammans! :)

100303

Long time no see! Läget? Här är det bra! :) Håller på och färgar håret just nu. Henna it is!


RSS 2.0