Midsommardagen

Den här dagen skulle kunna vara vilken dag som hellst. Men tänka sig, det är midsommardagen. Vad är det som gör den här dagen så speciell? jo, det finns inte en enda butik som är öppen. Jag försökte köpa 6 liter mjölk på vägen till jobbet. Synd bara att Vivo inte ville öppna för ens klockan 11.00. Så jag fick sitta utanför ett tag och läsa metro. Det var helt okej, förutom att jag kom sent då. Jag tog cykeln och bara swischade till jobbet. Jag älskar att cykla. Och jag älskar min cykel.
De enda som verkade ha öppet idag var Brunsvikens Handelsträdgård och café. Ganska skönt och jobba idag, när det knappt var någon som visste att vi hade öppet. Mysigt när regnet smattrade mot taket, och inte alls så stressigt som det kan vara. En lugn och skön dag.



När jag blir stor ska jag föresten bli big and beutiful, bara så ni vet. Jag skulle gärna skriva att det är jag som har tagit bilden, men den är bara tagen med min kamera. Så ge cred till min kompis Zara i stället!

Hon ler mot den dag som kommer

Hej! Jag känner en vacker kvinna. Nu tänkte jag visa två fina bilder på den vackra kvinnan så att den vackra kvinnan kan se hur vacker hon är (och hon kan ta bilderna och göra något fint av dem).




Ännu en ny dag!

Hallo!
Jag sitter här hemma och är allmänt ingenting. Oftast så har jag en känsla inom sej om hur jag mår, men idag så känns det ganska random. Tomt på något sätt. Jag tror att det är för att jag låg på en spikmatta för typ en halvtimme sen. Jag brukar bli lite trött och konstig av sånna, men på ett positivt sätt! Så pröva om ni har tillgång till en! Nu känner jag mej riktigt efter (var det inte typ ett halvår sen som typ alla låg på spikmattor?). Vid det här laget har väl de flesta redan slängt bort sina mattor. Men inte jag!


måndag igen!

Då var det måndag igen då! Jag håller på att städa och ska snart fara till solna och bo. Vi ska typ möblera om lite och sånt! Trevligt!

Gammal god Städlåt for u:

Dagens låt!

Hej finishar! Här är dagens låt!

Jag kan inte skilja på - Melissa Horn

19e juni 2010

Ja, idag var det där bröllopet nu då. Jag och Carrobarro satt framför tvn hemma hos mej och mami. Det var väldigt mysigt! Jag är inte så blödig av mej så jag satt inte och grät men det var väldigt gulligt i alla fall! Man såg hur riktigt nervösa de var! Och deras händer skakade så mycket när de bytte ringar! Kärlek till dem!

Hejsaaan :D

Goddagens! Springer runt här hemma till superhög musik, fett najs.
Ska träffa en kompis om en kvart. Jag sitter fortfarande i pyjamas, oo behöver egentligen duscha. Men det blir att sätta upp en liten knut och dra på sej vad man nu hittar.
Ikväll blir det grönan! Ska titta lite på miss li hade jag tänkt.



Ska försöka skriva lite mer igen nu när ja har lov! :D
Dessutom kan jag lägga undan tegelstenen som det står GRUNDSKOLA på för nu är det avklarat! Väldigt skön känsla måste jag säga!

men nu måste jag skynda mej!
ciao

RSS 2.0