Hahaha!

Detta är ett fint eftermiddagsgarv! Titta och njut! :D


Torsdag!

Shhiet! Är det redan torsdag!? Jag hinner inte med! Läxorna svämmar över och jag blir allt mer bekymrad och stressad över allt jag borde ha hunnit med som jag inte har hunnit med. Vi har någon slutspört i skolan eller nått, and it´s killing me! Det är nu man ska satsa för att höja betygen. Det behöver jag verkligen också, men jag har ingen tid att lägga ner! Av den tid jag har går bara hälften till allt jag borde hinna med!

Så här känns det! Lev ni som kan!

Tisdag

En vanlig dag. Skola, hem, öva trumpet, middag i hallonbergen, hem, inte hitta idrottsplanering(jag ska hålla i en idrottslektion i morgon) = frustrerad! Min fader hittade lyckligtvis dokumentet på sin dator så nu är det fixat!


Håkanbråkan-biljetter - check!

Dagens känslor - Glad och skoltrött

JAA!

Den 13e november spelar Hellström på hovet! Längtar redan! Och det kommer en ny skiva i höst också! Underbart!

LEDIG!!!

SÅÅ SKÖNT! 4 dagar ledigt! kan det bli bättre? 18 skoldagar kvar sen är det slut! No more Grundskola! Jag ser ljuset!
Nu ska jag göra snabbnudlar.
Hejsvejs, leverpastejs

Har säkert sagt det förut men denna skiva är verkligen värd att lyssna på! Gör det! Finns inte på spotify då men ni kan få lite smakprov!


Tisdag den 11 maj

Hem ljuva hem. När man är ensam då. De närmaste två timmarna har varit två väldigt sköna timmar. Jag älskar att vara ensam hemma! Jag åkte först och hämtade mina nycklar i en liten kiosk som jag och mamma är lite stammisar i. När jag kom hem så såg jag att det var sol på balkongen så jag satte mej där och stickade. Första gången som man använde shorts utomhus i år! Det var jätteskönt. Sen när klockan var lite över 4 så gick jag in, satte på datorn och nu har jag just gått ur mitt fotbad. Nu tänkte jag måla naglarna också. Fast nu kom alla hem så jag vet inte om jag pallar göra det längre. Det är inte samma tystnad och lugn här längre. 


Måndag - dagen då man tabbar.

En nästan perfekt dag! Efter skolan så åkte jag till mamma så hon fick skriva på ett papper om ett bidrag som jag ska söka. Jag tog min första bulle på en månad. Stor fet kardemummabulle a lá Brunsviken. Gott! Sen stack jag iväg och hämtade gympakläder och sen träffade jag My och Carro! Vi gymmade på friskis. Mycket najs måste jag säga. Sen köpte jag bröd och grönsaker med My. Sen gick jag hem. Och åt.
En stor fet tabbe som jag gjorde idag var att jag glömde mina nycklar hos mamma. Så nu kommer jag inte in eller ut här hemma, och jag kan inte hämta nycklarna imorn efter skolan för då jobbar mamma. Jag är helt enkelt utelåst. Tabbe.
En annan tabbe som jag har lyckats göra flera gånger idag är att jag har sagt något om någon person. Och så har den personen råkat var en meter bakom mej och förmodligen hört vad jag har sagt. Inte bra. Jag känner mej så taskig, dum och korkad när sånt händer. Det är synd.


Bananas are for Monkeys (drink Gainomax instead) - Then maybe we are monkeys?

God Natt!



Då taggar vi inför skolan imorn då! Då får man träffa dessa sköna brudar!
God natt! :)

Smink

Igår skulle jag egentligen kolla på trumpeter, men så blev det inte, efterssom att Brasspecialisten stängde 14.00. Det var lite surt. Så jag och min kära vän stack iväg till åhlens city och H&M och köpte lite smått och gott i stället. Blev nästan kär i ett nagellack på H&M så jag var tvungen att köpa det.


Söndagen den 9 Maj 2010

Enkel härlig mysdag. Hemma med far, syster och bror. Vändtia och scones. Sitta och plinka på pianot. Lyssna på när bror får det mest hysteriska och galna skrattanfall jag någonsin hört. Vara ute i det grå vädret och springa 5 km på 31 minuter. Komma hem och äta pasta med pesto. Mycket nöjd.

I fredags var jag med på The Game 2010 (ett spel där man delas in i lag och sen gör en massa konstiga saker på stan, och får poäng för det.) I kungsan stod i alla fall körsbärsträden i blom. De var så fina så jag passade på att ta ett foto på dem. Jag älskar verkligen våren!


En helt vanlig natt vid datorn.

Japp. Nu sitter jag här igen. Och jag som skulle gå upp tidigt i morgon och vara pigg och typ springa en mil. Så kommer morgondagen inte att bli. Typiskt.

Just nu sitter jag och laddar upp massa bilder från Finlandsresan med klassen på Facebook. Det är väldigt många bilder. Det måste ha varit en av de sämsta klassresorna nånsin. Ett hostel med lodisar. Korridorerna hade sånna där lysrörslampor som gjorde att det kändes som om man var på ett koncentrationsläger. Duscharna luktade avlopp. Det var båstoaletter. Man var tvungen att gå 3 km för att komma in till stan. På tredje dan märkte vi att det fanns spårvagnar som man väldigt lätt kunde planka på. Listan kan göras lång. På dagen man skulle åka hem så var man jätteglad för man längtade hem, trots att man bara hade varit borta i 2 nätter. Men det var roligt umgänge så det blev ganska roligt i alla fall. Mysigt nästan. Man satt och garvade åt hur tragiskt det var nästan. Särskilt när man visste att en annan nia var på 4-stjärnigt hotel i Riga samtidigt.

Känner mej riktigt stolt över att ha tagit den här bilden!

Kvällens feeling:


Konstigt!

Vet ni vad!? När jag kom hem från trumpeten så hör jag ett pipande. Efter ett tag kommer en granne och plingar på. Pipamndet kommer från en äldre grannes lägenhet. När vi öppnar brevlådan luktar det rök, typ bränd plast. Vi misstänker att det lan vara nått som brinner. Ringer på dörren om och om igen men det kommer ingen och öppnar. En annan granne ringer brandkåren. De kommer på typ 5 minuter. Kändes konstigt att se en situation i verkligheten där brandmän ingriper och så. Det hade jag typ aldrig sett förut. Så småningom kommer gubbens hemtjänst som hade blivit larmade. Det visar sej att den lilla arma gubben har blivit berusad och hade råkat glömma något på plattan/i micron eller nått. Ambulans och hej och hå kommer. 5 poliser med skyddsvästar. Vad nu de skulle hjälpa till med. Man tar in en megafläkt in i lägenheten och vädrar ut. Gubben får åka till sjukhus för att kolla om han är förgiftad eller nått. Problem solved.

Det är en väldigt mysko känsla när sånt här faktiskt händer i sitt eget liv. Det gjorde det idag.
Fast nu känns det inte som nån stor grej alls längre. Bror min blev lite skraj och blev rädd för att det skulle hända nått farligt eller så. Min syrra försökte sova. Jag stod och gjorde björnbärssmoothie.
Märklig värld vi lever i!

Dagens låt: en låt som jag hade glömt bort som helt plötsligt kom upp på spotify!


ojojojoj..

nämen, hur kunde detta hända! Jag har inte varit inne på bloggen på flera månader känns det som. Men så är det såklart inte. Andledningen till att jag inte har varit inne är att jag inte har haft tid. Så enkelt är det. Och nu måste jag springa iväg igen! Nu är det dags för trumpet ser ni! Har ätit ett litet mål mat med köttgryta och bulgur, lite tidig mat. Men jag vill inte rikskera att råka svälta mej själv igen. Igår kom jag nämligen hem halv tio utan att ha ätit än. Det mådde jag inte så bra av.
Jag lär mej alltså av mina misstag! Cred till mej!

Nu måste jag springa!
Ciao

RSS 2.0